kynebco behandling1Som virksomhed har du mulighed for at pleje dine medarbejdere i arbejdstiden og hjælpe dem med at få bugt med typiske skavanker såsom musearm, stiv nakke, dårlig lænd, hovedpine eller migræne. Behandlingsformen hedder Body All Mind og er en kombination af massage, zoneterapi og ledfrigørelse.

Vi sender en behandler lige til døren, og det eneste krav til dig og din virksomhed er, at der stilles et ledigt og roligt lokale til rådighed.

Ofte vil virksomheden gerne have, at deres medarbejdere er mest muligt effektive og gerne minimalt syge – ja helst slet ikke syge – men hvordan kan det lade sig gøre, når mange virksomheder presser og skubber på. Hvis virksomheden allerede har en massageordning, eller velvære som en valgmulighed, er dette ofte på begrænset tid.

Vi har stor erfaring med at behandle i virksomheder. Dog er “kravet” fra vores side, at vi enten behandler minimum 45 min. pr. klient og gerne 60 min. Det er vores erfaring at 25-30 min. er for lidt tid til, at klienten både skal ankomme, afklæde sig, falde ned og modtage behandling, tøj på igen og ud af døren. Det er grunden til, at vi helst behandler 60 min. ad gangen. Det lønner sig i længden.

Body All Mind behandling

Få Mikael til at behandle i din virksomhed kr. 7650 for en hel dag.

Få en uddannet Body All Mind terapeut kr. 4800 for en hel dag.