Som navnet antyder, er behandlingen målrettet sportsfolk – professionelle såvel som ivrige motionister.

Det er for dig, der ønsker at forbedre dine sportspræstationer uden at gå på kompromis med dit fysiske eller psykiske velbefindende. Og for dig, der døjer med skader, genkomne smerter eller andre blokeringer.

Jeg har efterhånden meget stor erfaring med lænde-, nakke- og hofteproblemer. Ankelskader, tennisalbuer, golfalbuer, lyskesmerter, hælspore, knæproblemer og ikke mindst hvordan den mentale tilstand, som ofte påvirkes af skadesperioder, kan sætte sig fysisk som psykisk.

Gennem en årrække har jeg arbejdet med rytterne hos daværende Team Saxo Bank nu Tinkoff-Saxo, hvor jeg primært har arbejdet med at løsne diverse blokeringer hos rytterne. Det kan være fysiske skavanker, der er kommet i forbindelse med styrt eller overbelastning, eller det kan være af mere mental karakter som forventningspres, egne endnu uopnåede høje ambitioner eller længerevarende stress.

Desuden handler mit arbejde med rytterne hos Team Saxo Bank i lige så høj grad om at forebygge skader og ikke mindst at give rytterne en forståelse for egen formåen og kunnen, så de udnytter deres potentiale optimalt.
Med behandlingerne kan jeg – helt konkret – løsne op for musklerne og få dem til at slappe af og dermed forebygge eller afhjælpe skader.

Vælg en Body All Mind behandling hos Mikael Kyneb i online bookingen og noter gerne “behandling sportsfolk”.