Dette kombinationsprodukt leveres i tæt samarbejde med erhvervsmentor og coach Signe Kolmos. Signe har 15+ års erfaring med projekt- og personaleledelse i den danske lægemiddelindustri bl.a. SSI, ALK og Novo Nordisk. Læs mere om Signe Kolmos…

Kyneb_engineErhvervsmentoring & kropsterapi

Vi sikrer, at erhvervsfolk og ledere opnår mindre stress, større ro og bedre præstationer både privat og i arbejdslivet. Mange erhvervsfolk og ledere bliver i hverdagen ofte presset af at skulle udføre mange opgaver og træffe beslutninger med stor impact i et højt tempo. De kan efter længere tids højt arbejdspres opleve psykisk stress samt spændinger og smerter i kroppen.
I et nytænkende forløb kombinerer vi erhvervsmentoring og kropsterapi og skaber ro, overblik og velvære for vores klienter. Vi bruger vores lange erfaring med effektfulde værktøjer indenfor kropslig og mental udvikling og danner grundlag for en accelereret proces i mod optimal præstation.
Vi behandler, coacher og træner dig, så du øger din værdi som erhvervsmand/kvinde, leder – og menneske.
– Mikael Kyneb & Signe Kolmos

Forløb

Når du arbejder med at sænke dit stressniveau og optimere din præstation bliver din udvikling speedet op, når vi både tilgår din situation gennem det mentale og det kropslige. Du når simpelthen dine mål hurtigere.

Du vil under forløbet komme hele vejen rundt både kropsligt og mentalt. Du vil opdage dine styrker og få aktiveret dem, så vi sikrer, at du yder optimalt og bæredygtigt.

6 sessioner af 90 minutter: DKK 10.400,- (ekskl. moms) normalpris DKK 13.950,- du sparer 25%

– forløbet er sammensat af 3 sessioner med Body All Mind kropsterapi og 3 sessioner med erhvervsmentoring.