Hvem er vi

Mikael Kyneb
Hejrevej 30, 3. sal
2400 København NV
E-mail: mk@nor.house
Webstedsadresse: http://www.mikaelkyneb.com.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Vi anvender kontaktformularindsendelser til brug ved generelle henvendelser, spørgsmål og forespørgsel på tilbud. Informationen benyttes ikke til markedsføring.

Vi gemmer data fra kontaktformularer i en periode på 2 år.

Vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter. Du kan til enhver tid bede om, at vi sletter alle personlige data, eller du kan anmode om en eksporteret fil med de personlige data, vi har liggende om dig. Vi har 1 måned til at fremkomme med oplysningerne.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Sikkerhedsbrud

De implicerede orienteres og ved alvorligt brud underrettes datatilsynet indenfor 72 timer

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til denne Privatlivspolitik, eller ønsker du en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, er du velkommen til at kontakte os på mk@nor.house.